'Goed nieuws voor scheidsrechters: iedereen is geslaagd voor de fysieke testen'

'Goed nieuws voor scheidsrechters: iedereen is geslaagd voor de fysieke testen'

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 16:51do 16-07-2020 om 16:51

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 17:16do 16-07-2020 om 17:16

Het Belgische scheidsrechterskorps werkt momenteel een driedaagse stage af met het oog op de start van het nieuwe seizoen. Vandaag stonden er fysieke testen op het programma en die brachten goed nieuws: iedereen is geslaagd.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Alle scheidsrechters die actief zijn in 1A en 1B verzamelden in het Belgian Football Center in Tubeke voor de stage als voorbereiding op de competitiestart. Vandaag werden er verplichte fysieke testen afgelegd.

In het verleden verliepen die testen niet altijd even succesvol, maar deze keer waren alle aanwezigen geslaagd. Enkele scheidsrechters hebben hun testen niet kunnen afleggen. Het gaat om Wesley Alen, Kevin Debeuckelaere en Ken Vermeiren.

Zij krijgen de kans om hun testen af te leggen op 25 augustus. Ook de vrouwelijke internationals hebben hun jaarlijkse verplichte testen moeten afleggen. Ook daar is iedereen met glans geslaagd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws