OFFICIEEL: Duitse jeugdinternational tekent voor drie seizoenen bij Oostende

OFFICIEEL: Duitse jeugdinternational tekent voor drie seizoenen bij Oostende

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 15:12do 16-07-2020 om 15:12

KV Oostende heeft donderdag zijn zevende nieuwkomer voorgesteld. De jonge Duitse middenvelder Nick Bätzner maakt de overstap van VfB Stuttgart, waar hij bij het tweede elftal voetbalde. Hij tekende een contract voor drie seizoenen aan de Kust.

Dat meldt Oostende via zijn officiële kanalen. Bätzner is na Frederik Jäkel eerder deze week de tweede Duitse jeugdinternational die naar Oostende komt. Hij maakte vorig seizoen indruk bij de beloften van Stuttgart, waar hij in 21 wedstrijden vier keer scoorde en vijf assists gaf.

"De Belgische competitie is het ideale platform voor jonge spelers om zich te ontwikkelen", vertelde Bätzner in een eerste reactie aan de website van Oostende. "Zeker bij KVO krijgen jonge spelers volop kansen. Bovendien kent de trainer mij en wou hij mij er absoluut bijhebben."

"Zijn aanwezigheid speelde een grote rol om naar hier te komen want het doet deugd om zoveel vertrouwen te krijgen. Ik kijk er naar uit om hier mijn avontuur te starten en hopelijk kan ik de club veel assists en plezier schenken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws