Bryan Ruiz flirt met terugkeer: Dat geldt ook voor mijn oude club KAA Gent

Bryan Ruiz flirt met terugkeer: "Dat geldt ook voor mijn oude club KAA Gent"

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 12:15do 16-07-2020 om 12:15

Bryan Ruiz is een vrije speler. Deze week meldde TC/Tubantia dat de 34-jarige aanvaller van Costa Rica zichzelf zou hebben aangeboden bij zijn oude club FC Twente. Nu laat De Costa Ricaan zich ook uit over een mogelijke terugkeer naar de Belgische velden.

"Het zou heel leuk zijn om terug te keren bij Twente, zoals dat ook zou gelden voor mijn oude club Gent uit België, maar tot nu toe is er geen contact geweest", laat Ruiz weten aan Everardo Herrera. De ervaren aanvaller is transfervrij na zijn contractontbinding bij het Braziliaanse Santos. "Ik weet dat er clubs geïnteresseerd zijn. Daar zitten nog geen formele aanbiedingen tussen. In de komende tien dagen neem ik een besluit."

Het liefst zou Ruiz terugkeren naar Europa. "Maar ik sluit niets uit, ook Costa Rica niet. Ik wil gewoon genieten. De manier waarop een land omgaat met de coronapandemie kan ook invloed hebben op mijn beslissing. In Costa Rica is het aantal besmettingen weer toegenomen", laat hij weten. "Ik besef dat ik een gok ben, omdat ik lange tijd niet heb gespeeld en in augustus 35 wordt, maar ik ben het nog niet verleerd."

Ruiz heeft sinds eind 2018 geen wedstrijd meer gespeeld door een conflict met de clubleiding van Santos. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Ruiz een versterking zijn voor KAA Gent?

(333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws