Sky Sports: potentieel probleem voor Barça, ook Manchester City wil Martínez

Sky Sports: potentieel probleem voor Barça, ook Manchester City wil Martínez

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 22:26wo 15-07-2020 om 22:26

Manchester City is het vaarwater van FC Barcelona binnengedrongen, meldt Sky Sports woensdagavond. The Citizens hebben hun oog laten vallen op Lautaro Martínez, die al lange tijd aan Barça gelinkt wordt.

FC Barcelona is al lange tijd bezig met de Argentijnse spits van Internazionale, maar slaagt er vooralsnog niet in om de benodigde transfersom bij elkaar te krijgen. Dit biedt wellicht mogelijkheden voor Manchester City. De onttroonde Premier League-kampioen zoekt naar een toekomstig opvolger van Sergio Agüero – die zijn laatste contractjaar tegemoet gaat – en is volgens Sky Sports uitgekomen bij landgenoot Martínez.

De 22-jarige aanvalsleider – goed voor dertien Serie A-goals dit seizoen – ligt nog drie jaar vast, maar wil niet bijtekenen: de kans is dus aanwezig dat hij een zomerse transfer wil maken. Manchester City heeft sinds deze week een potentieel interessante troefkaart in handen: The Citizens kunnen Martínez na tussenkomst van het CAS alsnog het vooruitzicht op Champions League-voetbal bieden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws