'Noodlijdend Valencia laat sterkhouder naar Manchester City vertrekken'

'Noodlijdend Valencia laat sterkhouder naar Manchester City vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 20:38wo 15-07-2020 om 20:38

Manchester City zou dicht bij de komst van Ferrán Torres zijn. Volgens Eurosport moet de twintigjarige vleugelaanvaller van Valencia de opvolger worden van de naar Bayern München vertrokken Leroy Sané.

Het management van Torres gaat binnenkort om tafel met de Premier League-grootmacht, zo melden Spaanse bronnen aan de sportzender. Valencia wees eerder een bod van Manchester City nog af, maar heeft het geld nu nodig doordat het naast Champions League- of zelfs Europa League-voetbal dreigt te grijpen in de Primera División.

Ook clubs als Juventus, Real Madrid en Atlético Madrid hebben interesse in de Spaanse buitenspeler, maar Manchester City ligt op poleposition. Dat komt niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van manager Pep Guardiola, met wie Torres graag wil samenwerken.

Torres is dit seizoen één van de smaakmakers bij Valencia. Hij was dit seizoen tot dusver goed voor vier treffers en vier assists in La Liga. In de Champions League staat de teller op twee goals en twee assists.

Volgens Spaanse media heeft Valencia aan tien spelers laten weten dat ze mogen vertrekken uit het Mestalla. Torres stond niet op die lijst.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws