KRC Genk neemt vlotjes de maat van Union in eerste oefenwedstrijd

15-07-2020 19:00 Laatste update: 19:18
6

KRC Genk is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Het had geen problemen met Union uit Eerste Klasse B. Het werd 3-1.

KRC Genk moest de eerste twee oefenwedstrijden laten vallen door de positieve coronatest van Paul Onuachu. Het Union van oude bekende Felice Mazzu was dus de eerste tegenstander in het oefenprogramma.

KRC had maar één helft nodig om de tegenstander uit te tellen. Paintsil scoorde de 1-0 én de 3-0. Tussendoor kon Mats Daehli de 2-0 scoren. Diezelfde Daehli miste in die eerste helft wel nog een strafschop.

Vlak na de rust kreeg KRC Genk een penalty tegen na hands. Deniz Undav kon op die manier nog milderen tot 3-1, maar verder kwamen de Brusselaars niet. Vrijdag speelt KRC Genk al opnieuw tegen het Nederlandse Excelsior. Ook onder meer AZ Alkmaar en Lens staan nog op het programma.