'Getafe-coach Bordalás moet 'nieuwe' Valencia onder zijn hoede gaan nemen'

'Getafe-coach Bordalás moet 'nieuwe' Valencia onder zijn hoede gaan nemen'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 18:44wo 15-07-2020 om 18:44

José Bordalás moet leiding gaan geven aan het nieuwe Valencia. Dat meldt Radio Marca. De laatste jaren maakte de markante trainer furore bij Getafe.

Bordalás heeft Getafe omgeturnd tot een gevreesde vechtmachine. Hij leidde de Azulones in 2017 naar de Primera División, waarin de club vervolgens een achtste en een vijfde plaats afdwong. Ook dit seizoen doet Getafe weer mee om de Europese tickets. In februari was de equipe van Bordalás nog te sterk voor Ajax in de zestiende finale van de Europa League.

Het werk dat Bordalás met bescheiden middelen levert in het Coliseum Alfonso Pérez, is nu dus ook Valencia opgevallen. Los Che zou de 56-jarige oefenmeester reeds benaderd hebben en hij staat open voor een overstap. Valencia kan opnieuw niet aan de verwachtingen voldoen in La Liga. Eind juni werd Albert Celades op straat gezet. Clubicoon Voro maakt het seizoen als interim-trainer af in het Mestalla.

Cope meldde eerder op de dag dat Valencia een grote schoonmaak wil houden. Liefst tien spelers mogen vertrekken, waaronder Jasper Cillessen en publiekslieveling Dani Parejo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede keuze?

Ja
86%
Nee
14%
(14 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws