Geen Club Brugge: ‘Gaich maakt langverwachte transfer voor 8,5 miljoen euro’

Geen Club Brugge: ‘Gaich maakt langverwachte transfer voor 8,5 miljoen euro’

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 17:15wo 15-07-2020 om 17:15

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 13:13do 16-07-2020 om 13:13

Adolfo Gaich werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met Club Brugge. Het ziet er echter naar uit dat de Argentijnse aanvaller naar CSKA Moscow zal verhuizen.

Dat laat Gaich zelf weten aan TyC Sports. “Ik heb een goed gevoel om naar Rusland te gaan”, klinkt het. San Lorenzo den Russische topclub zouden ook al een mondelinge overeenkomst hebben bereikt. “De club die geïnteresseerd is, is één van de beste van dat land, speelt Europees en dat is voor mij een extra motivatie om te gaan.”

“Ik kan daar stappen zetten en vervolgens aan de slag gaan bij de belangrijkste competities. Ik heb de stad al gezien en ik heb al contact met de mensen daar. Nu is het nog rustig afwachten tot een officieel akkoord wordt gevonden.” Een transfer lijkt aldus een kwestie van tijd. Club Brugge lijkt zo naast het net te vissen voor Gaich.

Update: Journalist Nicolo Schira laat weten dat Adolfo Gaich zijn langverwachte transfer naar Europa te pakken heeft. De Argentijnse aanvaller maakt de overstap naar CSKA Moscow voor een bedrag van 8,5 miljoen euro en komt over van San Lorenzo. Hij zal een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede keuze van Gaich?

Ja
33%
Nee
67%
(600 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws