'Club-target in luxepositie: aanbieding op zak, geïnteresseerde clubs wachten af'

'Club-target in luxepositie: aanbieding op zak, geïnteresseerde clubs wachten af'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 15:50wo 15-07-2020 om 15:50

De gewilde Joey Veerman zit in een luxepositie, meldt Voetbal International. De 21-jarige middenvelder heeft een aanbieding van zijn eigen sc Heerenveen op zak, maar heeft geen haast om te verlengen.

Dat heeft volgens VI alles te maken met de belangstelling vanuit binnen- en buitenland. De zaakwaarnemer van Veerman zou door een 'flink aantal' clubs zijn benaderd. Veerman staat op het lijstje bij Feyenoord, maar de Rotterdamse club drukt vooralsnog niet door vanwege de gevolgen van de coronacrisis. Ook het geïnteresseerde Club Brugge wacht nog met het doen van een voorstel.

De club die wél een aanbieding deed, is zijn huidige werkgever Heerenveen. Technisch manager Gerry Hamstra wil het tot medio 2022 lopende contract van Veerman openbreken, verbeteren en verlengen. Omdat de transfermarkt nog op gang moet komen, wacht Veerman echter af. Alles wijst er volgens VI op dat hij volgende week met Heerenveen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zou Veerman een goede aanwinst zijn voor Club?

(188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws