UPDATE: Hazard van de partij in titelmatch, Zidane heeft geruststellend nieuws

UPDATE: Hazard van de partij in titelmatch, Zidane heeft geruststellend nieuws

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 15:10wo 15-07-2020 om 15:10

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 om 16:12wo 15-07-2020 om 16:12

Krijgt Eden Hazard de kans om Real Madrid mee richting titel te voetballen? Donderdagavond kan het zover zijn voor De Koninklijke, als het wint van Villarreal CF. Zinedine Zidane zette de deur alvast op een kier voor speelminuten van Hazard.

De Rode Duivel kwam nog vlammend uit de corona-onderbreking, maar moest nadien weer aan de kant blijven met pijn aan zijn geplaagde enkel. De voorbije twee duels zat hij weer in de wedstrijdkern, al bleef hij tegen Granada (1-2) een hele match aan de bank gekluisterd. Volgens Zidane is er momenteel geen reden tot ongerustheid meer. "Het gaat steeds beter met Eden. Hij heeft geen pijn meer", aldus de trainer op zijn persconferentie.

Of dat garantie biedt op speelminuten tegen Villarreal, is dan weer een ander paar mouwen. Tegen Granada bracht Zidane op een gegeven moment zowel Rodrygo als Marco Asensio in, twee directe concurrenten van Hazard. Een teken aan de wand? Hoe dan ook lijkt de titel Real nauwelijks te kunnen ontsnappen, dus is er geen nood om risico's te nemen met de topaankoop. In augustus staat overigens de terugwedstrijd van de Champions-League-confrontatie met Manchester City nog op het programma.

Update: Zoals verwacht behoort Hazard tot de 24 geselecteerden voor de komst van Villarreal. Dat valt af te leiden uit de wedstrijdkern die Real Madrid via Twitter openbaar gemaakt heeft. Vanzelfsprekend is ook Thibaut Courtois van de partij. Als Real wint, is de 34e landstitel een feit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voetbalt Hazard volgens jou mee tegen Villarreal?

Ja, als basiskracht
34%
Ja, als invaller
62%
Nee, hij blijft aan de kant
4%
(53 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws