Praet krijgt raad: ‘Hij moet een voorbeeld nemen aan Bruno Fernandes’

Praet krijgt raad: ‘Hij moet een voorbeeld nemen aan Bruno Fernandes’

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 14:44wo 15-07-2020 om 14:44

Dennis Praet krijgt meer en meer kansen bij Leicester City, maar volgens Hein Vanhaezebrouck brengt de Rode Duivel nog te weinig bij de Engelse club.

Praet had even een aanpassingsperiode nodig. “Dennis Praet heeft na zijn aanpassingsperiode meer kansen gekregen, maar brengt toch ook niet wat van hem verwacht werd. Toen het moeilijker ging lopen, is hij niet de steunpilaar gebleken die ze nodig hadden. Hij is te vaak afwezig in de match, wordt ook niet vaak betrokken”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

“Soms kan je daar niks aan doen, maar het toont toch ook dat je het op training onvoldoende afdwingt. Een schoolvoorbeeld van het afdwingen : Bruno Fernandes. Manchester United was niet geweldig bezig, maar toen hij in januari overkwam van Sporting, dachten zijn collega’s vanaf minuut één op de eerste training: Wauw! Die moeten we de bal geven”, aldus Vanhaezebrouck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Vanhaezebrouck hier gelijk?

(90 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws