Teken aan de wand, afwezige op teamfoto van Club Brugge

Teken aan de wand, afwezige op teamfoto van Club Brugge

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 13:15wo 15-07-2020 om 13:15

Club Brugge presenteerde woensdag haar ploegfoto voor het seizoen 2020 – 2021. Op de foto stonden 28 spelers van Blauw-Zwart. Kaveh Rezaei was daar geen van.

Rezaei keerde bij Club Brugge terug na zijn succesvolle verhuurperiode aan Sporting Charleroi. Philippe Clement liet de Iraniër terug meetrainen met de A-kern en gunde hem in de oefenmatch tegen Oud-Heverlee Leuven ook speelminuten. Toch lijkt men in het Jan Breydelstadion niet meer op de aanvaller te rekenen.

Zelf sprak Rezaei bij zijn terugkeer in het Jan Breydelstadion de hoop uit om een nieuwe kans bij Club Brugge te krijgen. Nu hij ontbreekt op de teamfoto lijkt een uitgaande transfer niet meer ver weg. Sporting Charleroi liet via voorzitter Mehdi Bayat al weten Rezaei terug in de armen te willen sluiten.

Club Brugge betaalde destijds vier miljoen euro aan Charleroi om Rezaei over te nemen. Bij Blauw-Zwart kon de aanvaller evenwel nooit overtuigen. Vorig seizoen vond hij op huurbasis voor de Zebra's in 22 duels wel 12 keer de weg naar het doel en was hij goed voor 4 assists. Bij Club Brugge heeft Rezaei nog een contract tot medio 2022.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou jij Rezaei een nieuwe kans hebben gegeven bij Club Brugge?

Ja
51%
Nee
49%
(302 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws