'Transferrevolutie op Old Trafford: Man United zet zes spelers op transferlijst'

'Transferrevolutie op Old Trafford: Man United zet zes spelers op transferlijst'

15-07-2020 12:27
5

Manchester United staat voor een spectaculaire transferzomer. Zodra de Premier League is afgelopen, wil de Engelse grootmacht zich roeren op de transfermarkt. Om budget vrij te maken moeten echter éérst een groot aantal spelers worden verkocht.

Volgens The Telegraph staan zes spelers op de nominatie om Old Trafford definitief te verlaten: Alexis Sánchez, Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard en Diogo Dalot. Sánchez (Internazionale), Smalling (AS Roma) en Rojo (Estudiantes) worden op dit moment al verhuurd en mogen definitief vertrekken.

United is daarnaast bereid te luisteren naar aanbiedingen voor Jones, Lingard en Dalot. De spelers komen niet voor in de plannen van manager Ole Gunnar Solskjaer. United verwacht de grootste transfersom te vangen voor Lingard, aldus The Telegraph. De situatie van de aanvaller (27) wordt in de gaten gehouden door meerdere clubs.

Sancho
Het grote doelwit van Manchester United op de zomerse transfermarkt is Jadon Sancho. Zijn club Borussia Dortmund wil begin augustus duidelijkheid hebben over het Engelse wonderkind, anders blijft hij in Duitsland. Sancho moet minimaal 100 miljoen euro kosten.