Anderlecht nog één keer de transfermarkt op: 'De positie is bepaald'

Anderlecht nog één keer de transfermarkt op: 'De positie is bepaald'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 12:02wo 15-07-2020 om 12:02

Eerder bracht VoetbalPrimeur.be u al de analyse dat het verdedigende huiswerk van RSC Anderlecht voor 99 procent rond is. Ook voor het middenveld en de aanval lijkt paars-wit nagenoeg tevreden met de huidige kern. Er moet nog slechts één speler bijkomen, een buitenspeler. Dat schrijft La Capitale.

Echt verrassend is het niet dat Anderlecht nog een nieuwe buitenspeler zoekt. Het wil immers een vervanger hebben voor Nacer Chadli, die niet langer meer gehuurd wordt van AS Monaco. Chadli zelf onder contract leggen dit seizoen was voor Anderlecht om meerdere redenen geen optie. Paars-wit wil daarom nog één keer de transfermarkt op.

De transfer van Bogdan Mikhaylichenko moet ook nog afgerond worden, maar niets lijkt de komst van de speler van Zorya Luhansk in de weg te staan. Met hem erbij is de achterhoede van Anderlecht compleet.

Deze zomer gaat Anderlecht dus niet meer op zoek naar een nieuwe aanvaller. In Brussel hoopt men dat Kemar Roofe aankomend seizoen helemaal gaat ontploffen. en dat Michel Vlap gaat bevestigen. Daarnaast rekent men in het Lotto Park terug op Landry Dimata na maanden van blessureleed en is het vertrouwen in Antoine Colassin groot. De negentienjarige aanvaller staat op het punt een nieuw contract bij Anderlecht te tekenen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Anderlecht met een extra winger erbij voldoende gewapend om mee te strijden voor de titel?

(610 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws