Vanden Borre geeft niet op bij Anderlecht: “Hij is waar hij wil zijn”

Vanden Borre geeft niet op bij Anderlecht: “Hij is waar hij wil zijn”

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 11:14wo 15-07-2020 om 11:14

Zal Anthony Vanden Borre nog voetballer worden? De verdediger traint momenteel nog zonder contract bij RSC Anderlecht. Volgens Het Laatste Nieuws geeft VDB niet op.

De laatste wedstrijd van Vanden Borre dateert al van 2017. Een comeback zou een mirakel zijn. “Een paar procent kans, misschien? Kijk, je weet het maar nooit met Anthony", zegt men binnenskamers, "maar we moeten realistisch zijn. Een comeback zou miraculeus zijn."

CEO Karel Van Eetvelt noemde Vanden Borre nog nuttig voor paars-wit. Als het niet op het veld is dan wel daarnaast. "Anthony is een kind van het huis. Hij kan ons zeker nog van nut zijn." Ook wordt er gefluisterd dat Vanden Borre wordt aangesteld als jeugdcoach.

Zelf zou de voormalige Rode Duivel niet opgeven bij RSC Anderlecht. "Anthony is weer gelukkig", zeggen zijn vrienden. "Sinds hij traint, is hij ruim tien kilo kwijt. Hij is waar hij wil zijn. Anthony zal het niet meer opgeven." Anderlecht en Vanden Borre zullen altijd verbonden blijven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kan VDB nog van nut zijn bij Anderlecht?

(222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws