'Barcelona is wél akkoord met Inter, maar moet eerst 70 miljoen verdienen'

'Barcelona is wél akkoord met Inter, maar moet eerst 70 miljoen verdienen'

14-07-2020 20:25

FC Barcelona heeft wel degelijk een akkoord bereikt met Internazionale over Lautaro Martínez, zo claimt Cadena SER. Volgens het Spaanse radiostation kan de Catalaanse clubleiding de transfer echter nog niet afronden.

Barça heeft het financieel niet al te breed en moet eerst spelers verkopen. Pas als dat is gebeurd, kunnen de Catalanen zeventig miljoen euro overmaken naar Milaan voor Martínez. Daarnaast krijgt Inter de beschikking over Junior Firpo. De linksback, stand-in van Jordi Alba, vertegenwoordigt een waarde van 41 miljoen. Hij zou al persoonlijk akkoord zijn met de Italiaanse topclub, zoals de Argentijnse spits reeds overeenstemming bereikte met Barcelona.

Volgens diverse media, waaronder Diario Sport, is nu ook Samuel Umtiti één van de spelers die geld in het laatje moet brengen. De Franse verdediger heeft de concurrentiestrijd met Clement Lenglet verloren. Daarnaast is hij wel erg vaak geblesseerd, waardoor de titelhouder in La Liga een meer betrouwbare optie zoekt. De club wil Eric García dolgraag terughalen van Manchester City.