Van Real Madrid naar Molde, nu België? Waarom niet?

Van Real Madrid naar Molde, nu België? "Waarom niet?"

14-07-2020 20:44
1

Ons land heeft momenteel flink wat landgenoten die hun brood verdienen in het buitenland. Daar is Alex Craninx er één van. De doelman komt momenteel uit voor het Noorse Molde, maar sluit een transfer naar België niet uit.

Craninx werd opgeleid bij Real Madrid, waar hij nooit kon doorbreken. Een periode in België zat er nooit in. Al kan daar verandering in komen. "Een Belgische club? Waarom niet", vertelt de doelman in La Dernière Heure.

"Ik houd van het Belgische competitie, maar uiteraard hangt ook af van de situatie van de club. Als tweede doelman bij een topclub? Ik wil graag progressie maken en dus blijven spelen. Je krijgt die garantie uiteraard nergens, maar ik wil op zijn minste een echte kans krijgen om te strijden voor een plaats onder de lat", geeft hij aan.

De inmiddels 24-jarige doelman heeft nog een contract tot medio 2023 bij Molde. Hij kwam al 25 keer uit voor de Noorse club, waarin hij negen keer de nul hield. In het verleden kwam hij ook uit voor Real Madrid Castilla, Sparta Rotterdam en FC Cartagena.