Eerste fase abonnementenverkoop liep gesmeerd bij Standard, vanaf nu vrije verkoop

Eerste fase abonnementenverkoop liep gesmeerd bij Standard, vanaf nu vrije verkoop

14-07-2020 17:10
2

Standard Luik heeft de eerste fase van de abonnementenverkoop succesvol afgesloten. Tot nu toe konden enkel supporters die de voorbije jaargang al een seizoenskaart hadden, zich verzekeren van een nieuw exemplaar. Nu wordt de verkoop geopend voor iedereen.

Dat kondigt Standard aan via de eigen kanalen. Vanaf deze dinsdag, 14 juli, kunnen geïnteresseerden dus een abonnement nemen voor het komende seizoen. Opvallend: daarvoor moeten zij tot aan de loketten aan het stadion gaan. Online aankopen blijkt geen mogelijkheid te zijn. Losse tickets zijn momenteel nog niet te koop.

De voorbije weken liep de eerste fase van de verkoop alvast als een trein. Al meer dan 20.000 fans hebben hun abonnement verlengd. Dat is een knap resultaat, zeker gezien het eerder povere seizoen dat de Rouches achter de rug hebben. Bovendien doken de voorbije maanden financiële problemen op, waardoor de licentie voor profvoetbal zelfs even op de helling stond. Klaarblijkelijk trekken de Luikse fans zich dat helemaal niet aan.