Kans bestaat dat seizoen van Lukaku erop zit: Hij heeft een probleempje, ja

Kans bestaat dat seizoen van Lukaku erop zit: "Hij heeft een probleempje, ja"

13-07-2020 13:45 Laatste update: 14:05
5

Het zou zomaar kunnen dat Romelu Lukaku zijn laatste wedstrijd van het Serie-A-seizoen al achter de kiezen heeft. De topschutter van Internazionale zal er hoe dan ook niet bij zijn wanneer zijn ploeg het maandagavond opneemt tegen Torino. Wat er precies aan de hand is, is onduidelijk.

Trainer Antonio Conte verschafte alvast geen verduidelijking op zijn perspraatje. "Romelu heeft een klein probleempje, ja. Hij voelde zich gisteren niet zo goed", tekende Het Nieuwsblad op uit zijn mond. Dieper ging Conte echter niet in op de kwestie, al spuide hij wel nog wat meer mysteries. 

"We hopen wel dat hij erbij kan zijn, in het belang van de groep. Als we hem nu verliezen, betekent dat dat we hem voor de rest van het seizoen niet meer bij ons zullen hebben", klonk het plots onheilspellend. Het lijkt dus eerder om een blessure dan om ziekte te gaan. In de Serie A staan na maandagavond immers nog zes speeldagen op het programma.

Voor Inter zou een afwezigheid van Lukaku, hoe kort of lang ook, sowieso een aderlating betekenen. Met twintig competitietreffer is de Rode Duivel de meest productieve speler van de Nerazzurri. Zij zijn overigens ook nog actief in de Europa League, die in augustus hervat wordt. Met Lukaku?