Mertens mag hopen op langer verblijf Koulibaly bij Napoli: 'Familie is hier blij'

Mertens mag hopen op langer verblijf Koulibaly bij Napoli: 'Familie is hier blij'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 20:30zo 12-07-2020 om 20:30

Er wordt van alle kanten aan Kalidou Koulibaly (ex-Genk) getrokken, maar de Senegalese verdediger wil niets liever dan bij Napoli blijven. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft een prijskaartje van honderd miljoen op de sterke stopper geplakt.

Paris Saint-Germain en diverse clubs uit de Premier League willen ver gaan om Koulibaly te halen, maar als het aan de verdediger zelf ligt blijft hij liever bij Napoli. "Mijn familie is heel erg blij hier en dat is belangrijk voor mij", zegt de Senegalees tegen La Gazzetta dello Sport. "Ik heb nog nooit met de club gesproken over vertrekken. We zien wel wat de voorzitter gaat doen en of hij me een contract voorschotelt waardoor ik mijn loopbaan hier kan beëindigen."

Dat is wat Koulibaly het liefste zou willen, maar hij weet ook dat de voetballerij zo niet in elkaar zit. "Ik heb nog een driejarig contract, dus er is voldoende tijd en ik denk nu niet over iets anders na dan Napoli. Ik kan nu alleen niet zeggen dat ik hier hoe dan ook voor eeuwig zal blijven, want ik wil niemand bedriegen. We weten allemaal hoe de voetbalwereld in elkaar zit. Je kan zeggen dat je je hele leven blijft, maar dan word je daarna alsnog verkocht."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws