Breaking news

'Anderlecht wil Nmecha langer houden, aandeelhouders zitten binnenkort samen'

'AC Milan denkt al aan nieuwe trainer voor Saelemaekers, onderhandelingen op gang'

'AC Milan denkt al aan nieuwe trainer voor Saelemaekers, onderhandelingen op gang'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 20:15zo 12-07-2020 om 20:15

Ralf Rangnick beraadt zich volgens Bild momenteel over een voorstel van AC Milan om daar trainer te worden. De Rossoneri willen de Duitser voor drie jaar aanstellen en hebben die plannen al in werking gezet terwijl de huidige trainer, Stefano Pioli, nog in het zadel zit.

Het seizoen van Milan, waar Alexis Saelemaekers voor uitkomt, dreigt op een sisser te eindigen. De gevallen topclub staat zevende, lijkt op dit moment overal naast te gaan grijpen en wil volgend seizoen met een schone lei beginnen. Bild schrijft dat dat moet gaan gebeuren met Ralf Rangnick aan het roer. De Duitse oefenmeester, die de afgelopen jaren in het netwerk van Red Bull actief was en een jaartje de scepter zwaaide bij RB Leipzig, heeft een driejarig voorstel in beraad.

Dat is bijzonder, aangezien Stefano Pioli nog steeds onder contract staat bij AC Milan. De oefenmeester beleeft een teleurstellend seizoen met de Rossoneri en lijkt dus al zeker te weten dat hij na dit seizoen niet meer voor de groep zal staan in San Siro. Zijn contract, dat tot medio 2021 loopt, gaat Pioli naar alle waarschijnlijkheid niet uitdienen.

Rangnick moet nog even over het voorstel nadenken, maar volgens Bild zal hij snel met een beslissing komen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws