Van Chelsea naar KAA Gent naar Beerschot: Dacht ook aan Antwerp

Van Chelsea naar KAA Gent naar Beerschot: "Dacht ook aan Antwerp"

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 21:04zo 12-07-2020 om 21:04

Tijdens de voorbereiding van Beerschot krijgen we flink wat van Senne Ceulemans te zien. De tiener krijgt flink wat kansen om zich te bewijzen. Heeft hij nu eindelijk zijn club gevonden?

Ceulemans verhuisde als jonge voetballer met zijn ouders mee en speelde onder andere voor Villarreal en Chelsea. Hij keerde uiteindelijk terug naar België om voor KAA Gent te spelen en uit te komen bij Beerschot.

"Ik mocht testen bij Southampton maar het was een scout van Chelsea die me opmerkte en ik mocht gaan meetrainen bij de Londense topclub. Mijn contract werd enkele keren verlengd maar toch leek het er niet op dat ik veel kansen zou krijgen. Ik besloot terug te keren naar België en belandde bij KAA Gent", doet Ceulemans zijn verhaal op de kanalen van Beerschot.

Een groot succes werd dat echter niet. "Ik mocht door een administratieve fout dan ook nog een tijd niet spelen. Dat was best hard en even heb ik eraan gedacht op te geven. Toch heb ik de knop kunnen omdraaien en heb ik besloten weer alles op het voetbal te zetten", klinkt het.

Nu krijgt hij zijn kans bij Beerschot. "Ik ben heel dankbaar dat Marc Noé me weer toeliet bij Beerschot. Ik dacht ook aan Antwerp maar had een beter gevoel bij Beerschot. En die beslissing heb ik me op nog geen enkel moment beklaagd", vertelt Ceulemans.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws