Vormer krijgt ongewenst bezoek: poging tot inbraak in huis in Knokke

Vormer krijgt ongewenst bezoek: poging tot inbraak in huis in Knokke

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 18:14zo 12-07-2020 om 18:14

Laatste update: zondag 12 juli 2020 om 18:20zo 12-07-2020 om 18:20

Ruud Vormer heeft zaterdag ongewenst bezoek gekregen in eigen huis. De kapitein van Club Brugge deelde op social media hoe inbrekers toegang probeerden te krijgen tot zijn woning.

Zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur kreeg Vormer ongewenst bezoek in zijn huis in Knokke. Bewakingsbeelden toonden hoe twee inbrekers toegang probeerden te krijgen tot zijn woning. Daar lijken zij echter niet in geslaagd te zijn. Via social media deelde Vormer alvast beelden van de inbrekers en de schade die zij hebben berokkend aan één van de deuren van het huis.

Vormer was - uiteraard - niet tevreden met de poging tot inbraak. 'Gisterenmiddag bezoek gekregen van twee domme jongens. Poging tot inbraak', schreef de kapitein van Club Brugge op Instagram.

Op het moment van de feiten was Vormer niet aanwezig. De Nederlander zat op het oefencomplex van Club Brugge om zich voor te bereiden op de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen (6-0 winst). Ook eega Roos en hun kinderen waren niet aanwezig. Zij zitten momenteel in het buitenland om van de zomervakantie te genieten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws