'Club Brugge meldt zich voor 21-jarig Eredivisie-talent'

'Club Brugge meldt zich voor 21-jarig Eredivisie-talent'

12-07-2020 17:15 Laatste update: 17:23
33

Club Brugge heeft een nieuwe speler op het oog, het gaat om Joey Veerman. De Nederlandse jeugdinternational staat ook in de belangstelling van Feyenoord, Club ziet in Veerman alvast een speler voor zowel ‘de korte als lange termijn’.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Veerman kwam vorig seizoen over van Volendam en groeide in Friesland al snel uit tot een belangrijke schakel op het middenveld. Veerman zelf ziet een overgang naar een Nederlandse of Belgische topclub als de ideale stap in zijn carrière. 

Veerman staat nog tot medio 2022 onder contract in Heerenveen. De club heeft daarnaast een optie om de verbintenis met nog een extra jaar te verlengen. Heerenveen wil dus miljoenen zien voor Veerman. 

Heerenveen is van plan om het contract van Veerman open te breken: zowel om Veerman te belonen voor zijn goede prestaties als om ervoor te zorgen dat er kapitaal op het veld staat in het Abe Lenstra Stadion. Met zijn 21 jaar verwachten Feyenoord en Brugge dat de jeugdinternational zich nog verder kan ontwikkelen. De transfersom lijkt voor Feyenoord echter een probleem te worden.




No Poll