‘Jupiler Pro League-club onderhandelt verder om Brüls over te nemen’

‘Jupiler Pro League-club onderhandelt verder om Brüls over te nemen’

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 16:15zo 12-07-2020 om 16:15

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 09:26do 16-07-2020 om 09:26

Eupen wil koste wat kost uit de degradatiezone blijven komend seizoen. Daarop rekent het mogelijk op een oude bekende, zo staat Christian Brüls in de belangstelling.

Brüls, die momenteel in 1B uitkomt voor Westerlo, speelde in het verleden al voor Eupen. De 31-jarige middenvelder speelde gespreid over twee verschillende periodes 70 wedstrijden voor de Panda’s.

Het Laatste Nieuws meldt dat Eupen ook al een bod uitbracht op Brüls, het is nog niet geweten of Westerlo daarmee akkoord ging. In Westerlo zullen ze Brüls alvast niet graag zien vertrekken, hij was er vorig seizoen goed voor tien goals en vier assists.

De namen die Eupen inmiddels wist te strikken tonen de ambities van de club aan. Zo werden onder andere Senna Miangue, Amara Baby en Stef Peeters al binnengehaald.  

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is KAS Eupen nog steeds bezig om Christian Brüls in te lijven. De club uit de Oostkantons onderhandelt naar verluidt verder met Westerlo om de 31-jarige middenvelder naar de Panda’s te halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Brüls een versterking voor Eupen?

(149 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws