Mazzu viert terugkeer: Weer op die bank zitten doet me enorm veel plezier

Mazzu viert terugkeer: "Weer op die bank zitten doet me enorm veel plezier"

12-07-2020 13:24

Union Saint-Gilloise trapte haar voorbereidingscampagne op het nieuwe seizoen in mineur af, met een 1-0-nederlaag bij Crossing Schaarbeek. Ondanks het resultaat was trainer Felice Mazzu na afloop van het duel een tevreden man. Voor het eerst sinds zijn ontslag bij KRC Genk mocht hij nog eens een wedstrijd coachen.

Dat deed de Italobelg zichtbaar deugd. "Weer op die bank zitten in de rol van trainer, dat doet me enorm veel plezier. Al had ik natuurlijk een ander resultaat verkozen", klinkt het op de website van Union. Mazzu is alvast razend ambitieus voor het komende seizoen. "Stijgen is ons doel", windt hij er geen doekjes om. "We gaan er alles aan doen om dat te verwezenlijken, ook al hebben we gezien dat we nog flink wat werk voor de boeg hebben."

Tegen Schaarbeek gaf Union immers niet meteen thuis. "Ik ben helemaal niet ontevreden, want ik zag positieve en negatieve zaken", nuanceert Mazzu. "Het is echt nog te vroeg om nu al conclusies te trekken, te meer omdat niet iedereen op zijn vaste plaats heeft gespeeld. We zullen alles beter kunnen inschatten over een aantal weken."