Club Brugge moet Lommel vrezen: De enige club die een bod heeft uitgebracht

Club Brugge moet Lommel vrezen: "De enige club die een bod heeft uitgebracht"

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 12:17zo 12-07-2020 om 12:17

Enkele dagen terug klonk het nog alsof Club Brugge de jonge Jordan Attah Kadiri min of meer binnen had, maar zijn manager ontkent dat nu ten stelligste. Integendeel, het ziet ernaar uit dat een ander Belgisch team met de aanvaller gaat lopen: Lommel SK.

Door de overname van de City Group hebben de Limburgers financieel flink wat meer gewicht om in de schaal te werpen. Dat komt van pas om jonge talenten naar de club uit Eerste Klasse B te loodsen. Attah Kadiri past perfect binnen dat profiel. Ook Club Brugge zou de twintigjarige spits van het Zweedse Ostersunds dus op het oog hebben.

Volgens Attah Aneke, de makelaar van de Nigeriaanse youngster, is er echter in de verste verte geen sprake van een akkoord met Blauw-Zwart. "Eerst en vooral wil ik de geruchten rond Club Brugge uit de wereld helpen. Het is niet waar, op geen enkel moment hebben zij een bod uitgebracht", is zijn boodschap duidelijk bij Own Goal Nigeria.

"Ten tweede sta ik mijn spelers toe om hun eigen keuzes te maken, ik dring hen geen enkele club op. Zo ga ik te werk. Als er dus een bod zou komen van Club Brugge en hij wil daarheen gaan, geef ik hem mijn volledige steun", laat Aneke de deur toch op een kier. Volgens de zaakwaarnemer heeft tot op heden enkel de City Group een concrete som op tafel gelegd. Attah Kadiri zou zo'n vier miljoen euro moeten kosten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zou Kadiri het best passen?

Bij Club Brugge
39%
Bij Lommel
61%
(183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws