Breaking news

'Anderlecht wil Nmecha langer houden, aandeelhouders zitten binnenkort samen'

'Bizarre situatie in Portugal: keeper tijdens de rust in quarantaine geplaatst'

'Bizarre situatie in Portugal: keeper tijdens de rust in quarantaine geplaatst'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 11:30zo 12-07-2020 om 11:30

André Moreira, reservekeeper van de Portugese club Belenenses, moest tijdens de rust van het duel tegen Moreirense plotseling naar huis. De goalie moest in quarantaine omdat hij op een kamer had gelegen met een speler die positief was getest op het coronavirus.

Tot twee weken geleden sliep Moreira volgens Portugese media vaak op een kamer met Joao Monteiro, de derde keeper van Belenenses. Die werd echter positief getest op het coronavirus en ontbrak daarom al eerder op de reservebank bij zijn club. Moreira besloot zich tot drie keer toe te laten testen en kreeg drie keer een negatieve uitslag terug. Daarom dacht hij weer op de bank te kunnen zitten.

Dat was echter niet toegestaan: Moreira moet in quarantaine en dat kwam een delegatie van de Portugese voetbalbond hem in de rust van de wedstrijd tegen Moreirense (0-1) vertellen. De keeper werd naar huis gestuurd en moet twee weken binnen blijven, klinkt het vanuit Portugal. Belenenses moet het dus de komende wedstrijden stellen zonder tweede en derde doelman.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws