'Pijnlijke nederlaag kan Chelsea ook transfer van Havertz kosten'

'Pijnlijke nederlaag kan Chelsea ook transfer van Havertz kosten'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 11:14zo 12-07-2020 om 11:14

De afstraffing van Chelsea bij Sheffield United kan om meerdere redenen weleens heel duur blijken te zijn. Het Champions League-ticket staat namelijk op de tocht voor de Londenaren en dat heeft gevolgen voor de transfer van Kai Havertz. Dat meldt BILD.

De 21-jarige spelmaker was dit seizoen de grote man bij Bayer Leverkusen met twaalf goals en zes assists in de Bundesliga. Leverkusen greep op de valreep echter naast Champions League-voetbal. Daardoor wil Havertz deze zomer vertrekken bij Die Werkself. De Duitse international hoopt komend seizoen op het hoogste podium te schitteren.

Bayern München is niet van plan om deze zomer diep in de buidel te tasten voor Havertz, waardoor Chelsea en Real Madrid overbleven als kandidaten. Ook de Spaanse grootmacht lijkt door de coronacrisis echter voorzichtig met het geld om te gaan. De Premier League-topclub ligt dan ook op poleposition. Althans, als de ploeg van manager Frank Lampard zich plaatst voor de Champions League.

Om Havertz te overtuigen is het cruciaal dat Chelsea deelneemt aan het miljardenbal, benadrukt BILD. De 3-0 nederlaag bij Sheffield is dan ook een forse streep door de rekening. Nummer vier Leicester City en nummer vijf Manchester United kunnen The Blues nu passeren op de ranglijst.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws