Okereke is de uitblinker bij Club Brugge: We zullen beloond worden

Okereke is de uitblinker bij Club Brugge: "We zullen beloond worden"

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 11:15zo 12-07-2020 om 11:15

Laatste update: zondag 12 juli 2020 om 11:31zo 12-07-2020 om 11:31

David Okereke laat zich zaterdag opmerken bij Club Brugge. Hij scoorde twee goals in de ruime zege tegen KV Mechelen. Voor de Nigeriaan moet dit het seizoen van de waarheid worden. 

Okereke speelde slechts 60 minuten mee, maar kon toch zijn stempel drukken. "De eerste tien minuten hadden we het behoorlijk lastig, maar daarna gingen we goed druk zetten en dat resulteerde in vier doelpunten. Na 60 minuten voel ik het wel serieus in de benen. We werken hard tijdens de voorbereiding om klaar te zijn voor de start van de competitie. We zullen beloond worden voor ons harde werk", benadrukt hij.

Opvallend: Okereke speelt dit seizoen niet meer met het rugnummer 14, maar wel met 21. Dat nummer is vrijgekomen door het vertrek van Dion Cools. "Het is mijn geluksnummer, dus ik ben blij dat ik er nu mee kan spelen", verklaart hij.

Okereke werd vorige zomer nog weggehaald bij Spezia uit de Serie B voor acht miljoen euro. In zijn eerste seizoen kon hij echter nog geen vaste basisplaats afdwingen bij Club Brugge. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Breekt Okereke dit seizoen door?

Ja
90%
Nee
10%
(520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws