Chelsea moet vrezen voor Champions League na zwaar verlies tegen Sheffield United

Chelsea moet vrezen voor Champions League na zwaar verlies tegen Sheffield United

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 20:23za 11-07-2020 om 20:23

Chelsea blijft maar wisselvallig presteren en moet serieus rekening houden met het mislopen van Champions League-voetbal. Sheffield United gaf de club van Michy Batshuayi een verrassend pak slaag: 3-0.

Chelsea had het Champions League-ticket al bijna binnen kunnen hebben, maar de ploeg verloor vorige week knullig van West Ham United en verliest nu weer drie kostbare punten. Leicester City én Manchester United kunnen Chelsea, dat nog wel derde staat, inhalen. In het slechtse geval staan de Londenaren na deze speelronde vijfde.

David McGoldrick had hiervoor al veertig schoten gelost, maar scoorde nooit voor Sheffield United. Uitgerekend tegen Chelsea lukte hem dat wel. Kepa Arribazalaga wist de bal van dichtbij nog tegen te houden, maar op de rebound van McGoldrick had hij geen antwoord. Oliver McBurnie maakte er een kwartier later ook nog 2-0 van. Chelsea had zelf nog niets gecreërd. Reece James kreeg vlak voor rust de grootste kans.

Alle alarmbellen zijn na het rustsignaal afgegaan bij Chelsea, maar dat heeft weinig geholpen. Pas in de slotfase lieten de Londenaren wat van zich horen. Maar nadat Tammy Abraham een kans om zeep hielp, besliste McGoldrick van dichtbij de wedstrijd. Weer deed hij dat uit de rebound. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen in Duitsland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws