Antwerp gaat zich roeren op de transfermarkt: Zeker gezien zijn profiel

Antwerp gaat zich roeren op de transfermarkt: "Zeker gezien zijn profiel"

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 19:47za 11-07-2020 om 19:47

Antwerp is momenteel bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en op de bekerfinale tegen Club Brugge. Coach Ivan Leko zal daarvoor niet kunnen rekenen op Sander Coopman, die meer dan zes maanden out is met een zware knieblessure. De Kroaat verwacht wel een vervanger.

"Het is jammer. Zeker voor Sander zelf", vertelde Leko aan Sporza. "Hij was erg gemotiveerd aan de voorbereiding begonnen en had het gevoel dat dit zijn seizoen zou worden. Voor de ploeg betekent dit dat we nog een extra speler nodig zullen hebben, zeker gezien het profiel van Sander."     

De blessure van Coopman is voorlopig het enige minpunt in de voorbereiding van Antwerp. "Er zijn natuurlijk ook wel wat spelers met kleinere blessures, maar dat is normaal in deze fase", vervolgde Leko.

"Ze moeten wennen aan een nieuwe manier van trainen, een nieuwe coach brengt altijd veranderingen met zich mee op het vlak van de intensiteit en de duur van de trainingen, de bewegingen die de spelers moeten maken en de ruimtes die ze moeten benutten. De spieren moeten zich daaraan aanpassen." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws