Eerste nederlaag voor Standard in oefencampagne, OHL verrast Luikenaars

Eerste nederlaag voor Standard in oefencampagne, OHL verrast Luikenaars

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 17:48za 11-07-2020 om 17:48

Standard heeft zaterdagnamiddag op eigen veld verloren van Oud-Heverlee Leuven. In een wedstrijd van vier keer dertig minuten verloren de Rouches met 1-2.

De thuisploeg kon na enkele minuten al op voorsprong klimmen, maar Avenatti weigerde een flater van Keita af te straffen. Dat brak Standard zuur op, want aan de overzijde was het wel meteen raak. Duplus kwam alleen voor zijn ex-ploegmaat Henkinet en werkte koel af.

Standard had een half uur nodig om op te warmen maar kwam daarna toch opzetten. De gelijkmaker na 40 minuten kwam van de voet van Avenatti. Hij liet doelman Ravet geen kans op een flankvoorzet van Gavory.

Tijdens de derde en vierde periode gooiden beide trainers hun ploeg door elkaar. Standard was het gevaarlijkste, met kansen voor Shamir en Mayanga, maar OHL trok aan het langste einde dankzij een knap doelpunt van Allemeersch: 1-2.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws