Geen winnaar tussen KVK en Charleroi na verdienstelijke oefenmatch

10-07-2020 17:00

KV Kortrijk en Sporting Charleroi troffen elkaar voor een oefenwedstrijd. De wedstrijd eindigde onbeslist: 1-1.

KV Kortrijk kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Al na tien minuten wees de scheidsrechter naar de stip, een koud kunstje voor Stojanovic. De Serviër wist de penalty om te zetten en zorgde voor de 1-0. Enkele minuten later was het bijna weer prijs voor KVK, Stojanovic kon de aanval echter niet verzilveren.

Een misser die Kortrijk zich nog zou beklagen. Eén minuut later hingen de bordjes alweer gelijk, Hines-Ike devieerde een schot ongelukkig in eigen doel. Na een evenwichtige eerste helft, blonk de tweede helft uit in kansarmoede. Zowel Charleroi als Kortrijk wisten niet meer te scoren, en zo eindigde een verdienstelijke oefenwedstrijd op een gelijkspel.

Guillaume Gillet maakte zijn debuut bij Charleroi.