'Droomtransfer lonkt voor collega van Castagne: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

'Droomtransfer lonkt voor collega van Castagne: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 13:59do 09-07-2020 om 13:59

In de zoektocht naar een nieuwe linksback is Juventus uitgekomen bij Robin Gosens. De verdediger van Atalanta Bergamo, en dus een ploeggenoot van Timothy Castagne, kent een uitstekend seizoen in de Serie A én de Champions League.

Dat meldt Corriere Torino. De koploper van Italië is op zoek naar een nieuwe linksback en Gosens staat naar verluidt hoog op het lijstje van De Oude Dame. Naast de Atalanta-back bekijkt de club uit Turijn ook de mogelijkheid om Bayern-verdediger David Alaba te halen, maar diens voorkoor gaat uit naar een avontuur in Spanje.

Gosens is bezig aan zijn derde seizoen bij Atalanta en is een van de grote uitblinkers bij de club. Gosens werd voor de coronacrisis door de Duitse bondscoach Joachim Löw opgeroepen voor Die Mannschaft, maar hij maakte zijn debuut nog niet omdat die wedstrijden werden afgelast. Aangezien de linkspoot ook over een Nederlands paspoort beschikt, behoort een interlandcarrière voor Nederland nog steeds tot de mogelijkheden. Bondscoach Ronald Koeman kan dus proberen om Gosens over te halen om voor Oranje te kiezen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws