Zidane heeft heuglijk nieuws: Hazard keert terug in Real-selectie na blessure

Zidane heeft heuglijk nieuws: Hazard keert terug in Real-selectie na blessure

09-07-2020 13:50 Laatste update: 13:59
7

Eden Hazard kan vrijdag opnieuw speelminuten maken voor Real Madrid. De voorbije twee duels bleef de Rode Duivel aan de kant met een blessure, maar tegen Deportivo Alaves zal hij weer van de partij zijn bij de competitieleider in La Liga.

Dat nieuws heeft Zinedine Zidane zelf bevestigd op zijn persconferentie in aanloop naar de confrontatie met Alaves. Onze landgenoot is dus volledig hersteld, liet de trainer van Real weten. Deze donderdag verscheen Hazard voor het eerst weer op het trainingsveld, nadat hij dinsdag en woensdag nog binnen bleef. Blijkbaar is dat voldoende om vrijdagavond in de selectie te zitten.

Mogelijk komt Hazard zelfs aan de aftrap, aangezien er twijfels zijn rond de beschikbaarheid van Vinicius Junior, zijn gebruikelijke vervanger. De Braziliaan zou een tweede coronatest moeten ondergaan, nadat een eerdere test een onduidelijk resultaat opleverde volgens Zidane. Voor Hazard kan dat indirect goed nieuws betekenen. De dribbelaar keerde na de coronabreak terug uit een zwaar enkelletsel, maar werd in zijn eerste duels na zijn wederoptreden hard aangepakt. Mede daarom spaarde Zidane hem de voorbije twee wedstrijden.

No Poll