Breaking news

'Benavente kan na enkele maanden al terug vertrekken bij Antwerp'

Massale knokpartij na Getafe - Villarreal: vier rode kaarten en politieoptreden

Massale knokpartij na Getafe - Villarreal: vier rode kaarten en politieoptreden

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 11:13do 09-07-2020 om 11:13

De wedstrijd tussen Getafe en Villarreal van woensdagavond is uit de hand gelopen. Na de wedstrijd kregen spelers van beide ploegen het met elkaar aan de stok en. zelfs de politie moest er aan te pas komen om te deëscaleren. De scheidsrechter gaf na het laatste fluitsignaal vier rode kaarten.

Getafe verloor het duel met Villarreal in de slotfase en is niet blij met enkele arbitrale beslissingen. Zo kreeg Villarreal twee controversiële strafschoppen en laatstgenoemde ploeg maakte in de 93e minuut de winnende goal. De wedstrijd stond onder hoogspanning omdat zowel Getafe (6e) en Villarreal (5e) nog strijden om een Europees ticket.

Na de wedstrijd is het volgens Spaanse media helemaal misgegaan tussen de ploegen. Na een confrontatie in de spelerstunnel deelde de scheidsrechter maar liefst vier rode kaarten uit: één aan Villarreal (Vicente Iborra) en drie aan Getafe (Allan Nyon, Damián Suárez en Xabier Etxeita). Buiten het zicht van de camera's ontstond een knokpartij waarbij teamgenoten moesten ingrijpen om de boel te sussen. Ook de politie meldde zich.

Getafe speelt volgende week maandag bij Alavés, Villarreal treft Real Sociedad.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws