Club Brugge reageert: Dat zal onze transferpolitiek niet veranderen

Club Brugge reageert: "Dat zal onze transferpolitiek niet veranderen"

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 09:30do 09-07-2020 om 09:30

Club Brugge heeft nog geen versterking gehaald voor het komende seizoen. Chief Sports Officer Roel Vaeyens blijft evenwel rustig. Hij weet dat er geen haast is bij die versterkingen. 

Nochtans krijgt Club Brugge geen gemakkelijke start, met op 1 augustus al de bekerfinale tegen Antwerp. In de eerste twee maanden treft het al Charleroi, KV Mechelen, Antwerp, Anderlecht en Gent.

"Iedereen zal scherp moeten zijn van bij het begin", aldus Vaeyens bij Het Nieuwsblad. "Op zich denk ik niet dat dat een probleem zal zijn. Er is veel honger in de groep om de bekerfinale te winnen."

Grote transfers worden niet meteen verwacht. "We hebben nog niemand gehaald, maar er zijn ook nog geen sterkhouders vertrokken. Het seizoenbegin is pittig, maar zal onze transferpolitiek niet veranderen. Wij kopen niet voor de bekerfinale of voor de eerste wedstrijden, maar voor de lange termijn. Je ziet ook dat de transferactiviteit opschuift door de coronacrisis."

De prioriteit voor Club zou in ieder geval een centrumspits zijn. Club heeft het nog altijd moeilijk om een scorende aanvaller te vinden in de eigen kern. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws