'Anderlecht ziet Colassin doorbreken, Roofe mag vertrekken'

'Anderlecht ziet Colassin doorbreken, Roofe mag vertrekken'

08-07-2020 21:29
36

RSC Anderlecht kon vorig seizoen wel rekenen op een sterke verdediging, maar had aanvallend wel wat problemen. Kemar Roofe werd gehaald om die problemen op te lossen, al kon hij niet helemaal overtuigen. Dat heeft men ook bij Anderlecht gezien.

Roofe kwam met een conditionele achterstand toe bij Anderlecht en had enkele weken nodig om op topniveau te geraken. De Jamaicaanse Engelsman pikte wel zijn doelpuntjes mee, maar viel uiteindelijk toch opnieuw uit. Daarnaast brak Antoine Colassin door en keerde Landry Dimata inmiddels terug uit een lange blessureperiode. Dat kan de toekomst van Roofe nu bepaald hebben.

Zo klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine dat Anderlecht niet weigerachtig staat tegenover een vertrek van Roofe. Bij een goed bod voor de spits mag hij vertrekken. Onder andere Glasgow Rangers toonde al interesse in Roofe, die zelf aangaf liever bij Anderlecht te blijven. Zijn speelkansen lijken de komende maanden echter laag te gaan liggen, waardoor hij mogelijk toch zal kiezen voor een vertrek.

No Poll