'Club Brugge dreigt transfertarget naar Lommel te zien vertrekken'

'Club Brugge dreigt transfertarget naar Lommel te zien vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 19:20wo 08-07-2020 om 19:20

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 21:10wo 08-07-2020 om 21:10

De komst van de City Group zorgt bij Lommel United ook voor stevige (jonge) versterkingen. Het haalde al Stijn Wuytens en het Bulgaarse toptalent Filip Krastev in huis. Nu lijkt het nog een oude bekende van Club Brugge te gaan halen.

Bij Sensacion Deportiva valt te lezen dat Manfred Ugalde op het verlanglijstje van de City Football Group staat. Het consortium hoopt de aanvaller snel in huis te halen en te stallen bij één van de satellietclubs. Onder andere Lommel en NAC Breda worden naar voren geschoven als potentiële bestemmingen.

Ugalde stond in het verleden nog in de belangstelling van Club Brugge en leek ook goed op weg naar Blauw-Zwart. In laatste instantie ging de transfer echter niet door. Hij bleef bij zijn club Saprissa, waar de achttienjarige spits goed was voor zestien doelpunten en negen assists in 45 partijen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws