Blunders in eerste helft zorgen voor gelijkspel Club Brugge en Beerschot

Blunders in eerste helft zorgen voor gelijkspel Club Brugge en Beerschot

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 18:49wo 08-07-2020 om 18:49

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 18:52wo 08-07-2020 om 18:52

Club Brugge en Beerschot namen het achter gesloten deuren op tegen elkaar in een oefenwedstrijd. De Ratten kwamen snel op voorsprong, maar Blauw-Zwart kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Al na een minuut spelen kwam Beerschot in het Belfius Basecamp op voorsprong dankzij een doelpunt van aanvaller Noubissi. Een misverstand van Club Brugge achterin leidde het openingsdoelpunt in. Ruud Vormer gaf de bal te kort terug aan doelman Shilton en Noubissi kon gemakkelijk afwerken.

Na goed druk zetten van Club Brugge kwam de gelijkmaker nog voor rust tot stand. Diatta ging met de bal aan de haal en legde die proper de hoek in. Club Brugge kwam in de eerste helft nog een paar keer opzetten, maar de ruststand bleef uiteindelijk bij 1-1.

In de tweede helft begon Club Brugge met een volledige nieuwe opstelling en elf nieuwe namen. Er veranderde echter niets aan de eindstand en Club Brugge Beerschot eindigde op 1-1.

OPSTELLING Club Brugge 1e helft: Shinton, Kossounou, Deli, Mechele, De Cuyper, Diatta, Vormer, Rits, De Ketelaere, Krmencik en Okereke. 

OPSTELLING Club Brugge 2e helft: Horvath, Sobol, Mitrovic, Voet, Ricca, Sagna, Van Den Keybus, Schrijvers, Vanaken, Badji, Openda

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een terechte uitslag?

(85 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws