'Nóg een Jovic-incident: man van 60 miljoen uit voorzorg in thuisisolatie'

'Nóg een Jovic-incident: man van 60 miljoen uit voorzorg in thuisisolatie'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 16:46wo 08-07-2020 om 16:46

Luka Jovic beleeft een weinig succesvol debuutseizoen namens Real Madrid, waar inmiddels nóg een hoofdstuk aan is toegevoegd. Volgens El Chiringuito moet de 22-jarige Serviër voorlopig uit voorzorg in thuisquarantaine blijven.

De Real Madrid-selectie heeft recentelijk een coronatest ondergaan. Jovic zelf kreeg een negatieve uitslag, maar moet uit voorzorg tóch thuisblijven. De aanvaller zou in contact zijn geweest met een vriend van hem, die wel een positieve test heeft afgelegd. Wanneer Jovic de titelrace met Real Madrid mag vervolgen, is vooralsnog onduidelijk. De Koninklijke speelt vrijdag thuis tegen Deportivo Alavés en sluit het Primera División-seizoen op zondag 19 juli af tegen Leganés.

Jovic had in de laatste minuut van de uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao juist zijn rentree gemaakt, nadat hij tijdens de lockdownperiode een breuk in zijn voet had opgelopen. Eerder was hij al in opspraak gekomen in zijn geboorteland door de quarantaineregels in Belgrado niet na te leven. De incidenten buiten het veld overschaduwden de sportieve prestaties van Jovic – afgelopen zomer voor zestig miljoen euro overgenomen van Eintracht Frankfurt – tijdens zijn debuutseizoen. De aanvaller kwam vooralsnog tot twee goals en twee assists in 25 optredens, maar moest het meestal doen met korte invalbeurten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws