'Antwerp wil voorhoede versterken met product van Man City bij Nordsjaelland'

'Antwerp wil voorhoede versterken met product van Man City bij Nordsjaelland'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 15:10wo 08-07-2020 om 15:10

Royal Antwerp FC kraaide luidkeels victorie toen Dieumerci Mbokani dan toch zijn handtekening zette onder een verlengde verbintenis bij de club. Toch is de oudste club van het land nog naarstig op zoek naar een tweede aanvaller. Godsway Donyoh zou wel eens de man kunnen worden.

Antwerp zou de spits graag overnemen van het Deense FC Nordsjaelland. Daar zou The Great Old een bedrag van zo'n 500.000 euro voor moeten ophoesten, meldt Ghana Soccer Net. Voor Ivan Leko zou Donyoh een welgekomen versterking zijn. Na het vertrek van Kevin Mirallas en Zinho Gano is de aanvallende sector immers onderbemand bij Antwerp.

Donyoh is een 25-jarige Ghanees die opgeleid werd bij Manchester City, maar daar nooit kon doorbreken. Hij trok zijn conclusies en koos voor een parcours in Scandinavië. Na enkele Zweedse jaren deed Donyoh het uitstekend bij Nordsjaelland. Daar was hij in het seizoen 2018-2019 goed voor tien competitietreffers.

Aan het begin van de voorbije jaargang liep het plots minder vlot, waarop het Duitse Dynamo Dresden hem op huurbasis overnam. In de 2. Bundesliga scoorde Donyoh niet, al had hij wel drie assists in huis. Het kon Dresden echter niet behoeden van de degradatie. Sinds kort is de aanvaller opnieuw aanwezig bij Nordsjaelland.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Donyoh een goede versterking zijn voor Antwerp?

Ja
30%
Nee
70%
(203 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws