Flinke uithaal naar Neymar: Als persoon is hij schuldig

Flinke uithaal naar Neymar: "Als persoon is hij schuldig"

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 14:31wo 08-07-2020 om 14:31

Juninho Pernambucano heeft flink uitgehaald naar de Neymar. De voormalig international van Brazilië en sportief directeur van Olympique Lyon vindt de Paris Saint-Germain-ster een geldwolf, zoals zoveel Braziliaanse voetballers.

"Mij werd tijdens mijn carrière ook verteld dat ik altijd naar de club moest die mij het meest wilde betalen", zegt Juninho, zelf acht jaar speler van Lyon geweest, in The Guardian. "Dat is de Braziliaanse denkwijze. Kijk naar Neymar. Hij ging naar PSG puur voor het geld. PSG gaf hem alles, alles wat hij wilde, en nu wil hij weg voor het einde van zijn contract."

"In plaats van dat hij weg wil, is het nu tijd voor hem om terug te geven, om dankbaarheid te tonen", vervolgt Juninho over de Braziliaanse superster, die ontevreden is in Parijs en aanstuurt op een terugkeer naar Brazilië. "Het is een ruildeal. Als speler is Neymar een van de beste drie voetballers ter wereld, maar als persoon is hij schuldig. Hij moet naar zichzelf in de spiegel kijken en opgroeien. Maar op dit moment doet hij gewoon wat het leven hem geleerd heeft. Dit is simpelweg hoe wij in Brazilië opgevoed worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws