Valencia-trainer Voro legt vreemde keuze voor tweede man uit

Valencia-trainer Voro legt vreemde keuze voor tweede man uit

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 12:30wo 08-07-2020 om 12:30

Jasper Cillessen begon dinsdagavond voor het eerst sinds februari weer eens op de bank bij Valencia, maar volgens interim-coach Voro heeft dat niets met de prestaties van de keeper van het Nederlands elftal te maken.

Voro besloot tegen Valladolid aan te treden met zeven nieuwe namen ten opzichte van het duel met Granada. "We hebben prestaties nodig, dus het leek ons gepast om anderen minuten te laten maken om een bijdrage te kunnen leveren. We moeten deze situatie omdraaien", vertelde Voro na de wedstrijd, geciteerd door Marca. Valencia pakte in de laatste vier wedstrijden voor de clash met Valladolid maar één punt.

Kang-in Lee speelde pas zijn derde wedstrijd voor Valencia dit seizoen, maar was meteen trefzeker. "Dat hij jong is en weinig heeft gespeeld maakt niet uit. We willen dat iedereen bij de club meedoet", vervolgt Voro, die daarmee ook de situatie rondom Cillessen duidelijk maakt. "Jaume (Doménech, red.) speelde daarom ook, hoewel Cillessen een aantal uitstekende wedstrijden heeft gespeeld."

Champions League-plaatsing is voor Valencia al uit zicht geraakt. De ploeg hoopt zich dit seizoen te kunnen plaatsen voor de Europa League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws