Norwich viert eerste goal in 130 dagen, maar baalt toch tegen Kabasele en co

Norwich viert eerste goal in 130 dagen, maar baalt toch tegen Kabasele en co

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 10:55wo 08-07-2020 om 10:55

Norwich City FC nam het dinsdag op tegen Watford. De staartploeg van de Premier League opende zowaar de score, maar verloor uiteindelijk met 2-1 en staat met anderhalf been in de Championship.

Na vier minuten spelen was het even schrikken voor Christian Kabasele en co. Watford maakte via Emiliano Buendia een doelpunt in de Premier League. Het was al maanden geleden dat Norwich nog eens kon scoren op het hoogste Engelse niveau. Op 28 februari wist Jamal Lewis als laatste te scoren voor Norwich. Zijn doelpunt leverde toen de drie punten op tegen Leicester City.

Na de 1-0 zege tegen Leicester volgde een 1-0 nederlaag tegen Sheffield United. Toen brak de coronacrisis uit. Na de hervatting van de Premier League ging het niet beter met Norwich. Het verloor van Southampton (0-3), Everton (0-1), Arsenal (4-0) en Brighton (0-1).

Tegen Watford kwam er even het moment van hoop, maar Graig Dawson en Danny Welbeck smeerden uiteindelijk Norwich een nieuwe nederlaag aan. Het doelpunt van Welbeck was er trouwens eentje om in de kaderen.

Nood aan mirakels
Door de nederlaag blijf Norwich stijf onderaan staan in de Premier League met amper 21 punten. De kloof met de veilige zeventiende plaats is 10 punten. Norwich speelt dit seizoen nog tegen West Ham United (thuis), Chelsea (uit), Burnley (thuis) en Manchester City (uit). Enkel een resem aan mirakels zal volstaan om degradatie te vermijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws