D-Day voor David: 'Lille wil transfer afronden, Gent houdt vast aan vraagprijs'

D-Day voor David: 'Lille wil transfer afronden, Gent houdt vast aan vraagprijs'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 08:15wo 08-07-2020 om 08:15

Jonathan David zou KAA Gent wel eens zeer snel kunnen verlaten. Lille OSC wil de komst van de 20-jarige Canadees namelijk woensdag nog afronden, want om 00.00u sluit de transfermarkt (voorlopig) in Frankrijk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Eerder meldde VoetbalPrimeur.be al dat Lille de vraagprijs van Gent stilaan nadert. De Fransen willen 25 miljoen euro op tafel leggen, terwijl de Buffalo’s aan een transferbedrag van 30 miljoen euro denken. Indien beide partijen de komende uren naar mekaar toegroeien, kan de deal snel beklonken zijn.

Lille wil namelijk absoluut David bij zich hebben voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Ligue 1. De transfermarkt gaat in Frankrijk pas terug open op 11 augustus, waardoor Lille een versnelling hoger is geschakeld. Bij Gent zien ze dit als een kans om de vraagprijs tot de laatste momenten hoog te houden.

David zelf bereikte naar verluidt al een persoonlijk akkoord met Lille. Nu moeten beide clubs er zien uit te geraken voor middernacht. Afwachten of David donderdag nog op de loonlijst van Gent staat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zal Gent een deal bereiken met Lille voor middernacht?

(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws