Ik speel komend seizoen voor mijn toekomst bij KV Mechelen

"Ik speel komend seizoen voor mijn toekomst bij KV Mechelen"

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 20:00di 07-07-2020 om 20:00

KV Mechelen wil deze zomer de kern zo veel mogelijk samenhouden. Lucas Bijker kreeg echter nog geen nieuw aanbod. Nochtans heeft de Nederlander nog maar een contract voor één jaar. 

"Ik besef dat ik dit seizoen ook voor mijn persoonlijke toekomst speel", aldus Bijker bij Gazet Van Antwerpen. "Verscheidene jongens verlengden al tot 2024 (Schoofs, Peyre en Togui, red. ). Ik hoop dat ze mij binnenkort ook eens bellen. ( lacht ) Want ik zit hier goed. Als ik hier een gelijkaardig contract kan tekenen, dan graag!"

Door het vertrek van Alexander Corryn heeft hij alvast een concurrent minder. "Alex was een concurrent, en tegelijkertijd een van mijn betere vrienden. En da's heel gek. Ik heb hem nooit iets misgund toen hij op mijn plaats stond. Ik ben blij dat Alex met Cercle Brugge een mooie club heeft gevonden, die we nog gaan tegenkomen. Hopelijk speelt hij dan op de rechtsback, zodat ik af en toe nog kan tonen wie de beste is", lacht Bijker.

De Zweed Viktor Wernersson is ook een linksback, maar komt pas in de winter. "Klopt, maar daarom loop ik hier nog niet met het gevoel rond dat ik het een half jaartje rustig aan kan doen. Ik heb geen concurrentie nodig om mezelf te motiveren. Dan liet ik het op training wel op zijn beloop. Of er nu één of twee concurrenten bijkomen, we vechten het op het veld wel uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws