UPDATE: 'David geeft 'jawoord aan Lille, maar Gent wil nog meer ontvangen'

UPDATE: 'David geeft 'jawoord aan Lille, maar Gent wil nog meer ontvangen'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 17:48di 07-07-2020 om 17:48

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 om 18:58di 07-07-2020 om 18:58

KAA Gent wil Jonathan David enkel laten gaan voor de hoofdprijs. Volgens L'Equipe heeft Lille alvast zijn best gedaan om de wens van de Buffalo's in te wilgen. De Franse bron meldt dat LOSC een bod van 25 miljoen euro deed op David.

Het was al duidelijk dat Lille aan David dacht. De kans is immers groot dat Victor Oshimen de Franse club deze zomer gaat verlaten. Lille wil maar liefst 80 miljoen euro ontvangen voor de voormalige aanvaller van Sporting Charleroi. Het heeft daarna dus een spaarpotje om te besteden op de transfermarkt. Loïc Remy verliet Lille al.

Een extra aanvaller moet Lille dus aantrekken. Bovenaan op het verlanglijstje staat David. Voor de Canadese aanvaller is Lille bereid om 25 miljoen euro te betalen. Indien Gent niet akkoord gaat, heeft Lille nog een alternatief achter de hand. Marcos Paulo van Fluminese staat tweede op het lijstje van de Franse club.

David scoorde het afgelopen seizoen 18 keer in de Jupiler Pro League. Hij moest nipt de titel van topschutter laten aan Dieumerci Mbokani van Royal Antwerp FC. De twintigjarige aanvaller heeft bij KAA Gent nog een contract tot medio 2023.

Update: Volgens RMC Sport heeft David zijn jawoord gegeven aan Lille. De Canadese aanvaller wil naar de Franse club trekken. Toch lijkt een transfer nog niet voor morgen. Lille bood dan wel 25 miljoen euro. Voor KAA Gent is dat niet voldoende. De Buffalo's hopen op 30 miljoen euro voor David. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat vind je van een bedrag van 25 miljoen euro voor David?

(631 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws