Kompany gaat uitdaging aan met Anderlecht: Met alles wat ik heb

Kompany gaat uitdaging aan met Anderlecht: "Met alles wat ik heb"

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 13:38di 07-07-2020 om 13:38

Bij RSC Anderlecht heeft men onder Vincent Kompany een eigen visie opgebouwd. Een visie die weer voor successen moet zorgen. Op de officiële kanalen komt de speler/bestuurslid van de club ook met strijdvaardige taal.

Eerst komt Kompany met een boodschap naar de eigen fans. "We worden vaak gezien als luxesupporters, die er alleen zijn als het goed gaat. Ik heb het tegenovergestelde gezien. Ik had dat eerlijk gezegd niet verwacht, dat het zo intens zou zijn. Als de supporters zo krachtig achter de ploeg staan, laten wij dat ook op het veld zien", klinkt het.

Hij wil Anderlecht ook koste wat kost weer naar de top gidsen. "Ik ben volledig toegewijd. Met alles wat ik heb. Ziel, hart, bloed, zweet, tranen. Helemaal. Bij Anderlecht is er altijd meer dat telt. Het resultaat en de manier waarop. Ik wil een Anderlecht met artiesten, maar artiesten die hard werken", geeft Kompany aan.

"Deze ploeg heeft een enorm potentieel. Ze heeft iets te bieden dat anderen niet hebben. We willen een ploeg met honger, die vooruit gaat. Ik kan jullie zeggen dat de staf en de spelers klaar zijn. Voor een Brusselaar is de drang naar iets meer er altijd", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Kompany Anderlecht weer naar de top brengen?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws